Nosaltres

Solvència tècnica i professional

Sóm una consultoria de Lleida constituïda per un equip de treball altament qualificat i amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit d’enginyeria i arquitectura.

Els nostres camps d’expertesa abasten, entre d’altres, la realització de projectes i direccions d’obra, valoracions, consultoria mediambiental, informes pericials, treballs d’enginyeria rural i d’ordenació del territori, informes tècnics, expropiacions, certificats i tràmits, ‘project monitoring’ per entitats financeres,….

Si esteu buscant una consultoria d’enginyeria i arquitectura que us pugui proporcionar un  servei professional i de qualitat, PROGEST us ofereix la solució perfecta. Posem a la vostra disposició tots els nostres coneixements i la nostra dilatada experiència per donar resposta a les vostres necessitats.

Qualitat i innovació

A PROGEST, ens enorgullim de proporcionar serveis d’enginyeria i arquitectura de la més alta qualitat als nostres clients. Amb una combinació d’experiència i innovació, busquem sempre solucions creatives i eficients que s’adaptin a les necessitats específiques de cada projecte.

Equip multidisciplinari

El nostre equip està format per experts en enginyeria agrònoma, hidràulica, civil i arquitectura amb una àmplia formació i experiència en el sector. La diversitat de coneixements i habilitats del nostre equip ens permet abordar projectes des de diferents perspectives, garantint així solucions integrals i adaptades a les necessitats dels nostres clients.

Atenció personalitzada

A PROGEST, creiem que la clau per a l’èxit d’un projecte és establir una relació de confiança amb els nostres clients. Ens esforcem per entendre les seves necessitats i expectatives, i treballar conjuntament amb ells per aconseguir els millors resultats possibles en cada projecte.

Sostenibilitat

Com a empresa d’enginyeria i arquitectura, som conscients de la importància de preservar el medi ambient i fomentar el desenvolupament sostenible. A PROGEST, integrem criteris de sostenibilitaten tots els nostres projectes, treballant per minimitzar l’impacte ambiental i contribuir a un futur més verd i sostenible.

Desplaça cap amunt
Skip to content