Declaració d’Accessibilitat

Declaració d’Accessibilitat per a Progest.cat

Progest Enginyeria, S.L. es compromet a garantir l’accessibilitat digital per a totes les persones. Estem millorant contínuament l’experiència de l’usuari per a tots i aplicant els estàndards d’accessibilitat corresponents.

Mesures per donar suport a l’accessibilitat

Progest Enginyeria, S.L. pren les següents mesures per garantir l’accessibilitat de Progest.cat:

  • S’inclouen característiques d’accessibilitat com la possibilitat d’augmentar i disminuir la mida del text, canviar a escala de grisos, ajustar el contrast, i fer que el text sigui més llegible.
  • Les polítiques de privacitat i gestió de dades estan clarament establertes per protegir la informació personal dels usuaris【12†source】.

Estat de conformitat amb les directrius d’accessibilitat

Els Estàndards d’Accessibilitat per al Contingut Web (WCAG) defineixen els requisits per als dissenyadors i desenvolupadors per millorar l’accessibilitat per a les persones amb discapacitats. Defineixen tres nivells de conformitat: Nivell A, Nivell AA, i Nivell AAA. Progest.cat està parcialment conforme amb les WCAG 2.1 nivell AA. Parcialment conforme significa que algunes parts del contingut no compleixen completament amb l’estàndard d’accessibilitat.

Retroalimentació

Agraïm els teus comentaris sobre l’accessibilitat de Progest.cat. Si us plau, deixa’ns saber si trobes barreres d’accessibilitat a Progest.cat:

  • Telèfon: 973 289 496
  • E-mail: progest@progest.cat
  • Adreça: Pl. dels Pagesos, 12 Altell 5 – 25003 Lleida

Farem el nostre millor esforç per respondre a les suggerències i comentaris en un termini de 5 dies hàbils.

Avaluació tècnica

Aquesta declaració va ser creada el 6 de juny de 2023 utilitzant una avaluació manual realitzada per un assistent d’intel·ligència artificial. L’avaluació va consistir en una revisió superficial d’algunes pàgines del lloc, però no una revisió detallada i exhaustiva de tot el lloc.

Desplaça cap amunt
Skip to content